Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

SEX ZA JUBILEJ DRŽAVE

(U PG ŠKOLI)


Sex kao vannastavna aktivnost desio se u gimnaziji. Nezvanično, ’’nastradao’’ je muški izvođač. Izbačen je iz škole. Za sex je potrebno najmanje dvoje a u đačkom bludu učestvovalo je troje. Treći je bio posmatrač s kamerom. Po uzoru na popularne klipove sexa i razonode, đeca su svoj učinak izbačili na društvene mreže. Đake je neophodno kazniti slabom iz vladanja jer su sex izveli u nehigijenskim uslovima školskog WC-ea, koji je najzapišaniji objekat u svakoj školi. Treće lice, snimatelja, odmah prepisati na akademiju vizuelnih umjetnosti jer je položio prijemni za kameru iz prve. Isti, svojim učinkom zaslužuje da bude prvi ’’objektiv’’ za potrebe javnog servisa jer je u toj javnoj ustanovi pogubljena svaka objektivnost. Neophodno je da se opozicija založi za mladi kadar kad već toliko ište promjene i osvježenja u državnoj tv kući.

Ukoliko maloljetnicima, zbog javnog širenja sexa, prijeti kazna, obavezno im uzeti za olakšavajuću okolnost otežane uslove rada. Izveli su performans, u nemogućim uslovima, a performans je umjetnost a ne grijeh.

P.S. Aferim đeco! Od tolike propagande istopolne ljubavi vi se od malih nogu zalažete za prirodu. ’Iljadu god. je trebalo da se ovo izvede!

Prch.me

Jedno mišljenje o “SEX ZA JUBILEJ DRŽAVE

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.