Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

REĆI ILI NE REĆI PITANJE JE SAD!?
”LOME” SE DRŽAVNA GLASILA

Državna glasila su se danas maličak ”oslobodila” po tome, kako izvještavaju sa Građanskih protesta. Do danas su pripadala vremenu p.n.e. (prije naše ere)!

 

U TOKU

·          

·         RTCG!Javni servis-Bajke…kao da se ništa ne događa!

·         (Izvod iz naslovnice portala RTCG)

·          

·         CG može biti kao Luksemburg: Preuzimanje Societe Generale banke Montenegro od Crnogorske komercijalne (CKB) predstavlja dobar poslovni…Crkva oteta, prijavu podnosimo: Mještani šavničkog sela, Dubrovsko podnijeće u ponedjeljak krivičnu prijavu Osnovnom tužilastvu u Nikšiću…Rezultati u pravosuđu izvanredni: Predsjednik Evropskog suda za ljudska prava Gvido Raimondi saopštio je da su postignuća Crne Gore u oblasti…

CDM

Sa protesta poručeno: Rok za podnošenje ostavki 15. mart, u suprotnom se neće razilaziti…

02/03/2019 18:00

 IzvorCdM

U Podgorici je danas održan četvrti građanski protest pod parolom “97.000 Odupri se” sa kojeg su organizatori poručili da zahtijevaju da do 15. marta predsjednici države i Vlade, Milo Đukanović i Duško Marković, vrhovni i glavni specijalni državni tužioci, Ivica Stanković i Milivoje Katnić, Savjet RTCG kao i direktor Agencije za sprečavanje korupcije Sreten Radonjić podnesu ostavke. U suprotnom će se, kako su najavili, okupiti na podgoričkom Trgu nezavinsoti i neće se razilaziti dok se njihovi zahtjevi ne ispune.

PORTAL ANALITIKA

 Šćekić: Institucije države su postale karikature

Četvrtii građanski protest završen je na Trgu nezavisnosti.
Protestu je prisustvovalo više hiljada ljudi.  

Objavljeno: 02. 03. 2019 – 18:13Promjenite veličinu teksta:AAA

Autor: 
N.B.

Izvor: Portal Analitika

Među okupljenima su studenti, koji su zauzeli mjesto u prvom redu ispred bine.

Studenti su rekli da su nezadovoljni opštim stanjem u društvu i da traže promjene.

Do Trga nezavisnosti su došli hodajući Bulevarom Sv. Petra Cetinjskog, uzvikujući“Hoćemo promjene” i “Majko daj mi euro”. 

Danijela Đurišić, koja je prijavila Danijela Đurišić, uradila je to jer želi da ponovo vidi slobodne građane na jednom mjestu. “Jedino ovim putem možemo pružiti otpor štetočinama u društvu. Isključivo nenasilnim putem jer nasilje rađa novo nasilje”, poručila je ona. 

 

Pozdrav, Prch.me

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.