Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

RAJSKI VRT

Kao u ’’Đul bašti’’, u  Mostaru starom gradu, sastali su se Kolinda Grabar Kitrović i Aleksandar Vučić; da na miru bez svjedoka razbiju hrvatsku blokadu Srbije na evropskom putu. Spor je nastao oko otvaranja poglavlja 23 koje Hrvatska drži pod ključem dok se Srbi ne ’’dozovu’’ za zločine i zločince koje su proizvodili u ime Velike Srbije. Kitarovićka je izjavila da Hrvatska drži BiH u zagrljaju. Tako je Vučiću indiskretno poslala  poruku da mu zna za jadac. Bio je jedan od glavnih protagonista Velike Srbije, i njene zapadne granice Karlovac – Karlobag – Virovitica, što će reći  da su od srpskog ’’zagrljaja’’ cijela BiH i komad Hrvatske bili u ropcu. 

Poslednji put su se ovako, da svi vide a da niko ne čuje, sastali pokojni Sloba i pokojni Franjo. Poslije toga nihovog, mutavog sureta, upokojili su Bosnu. Sad je doša red na nasljednike da je dižu iz mrtvije. Došlo doba da se srpskohrvatska ljubav proba.

Predsjednik Crne Gore se nije sastao ni sa kim jer nema pretenzije ni prema kome a kami ih ima i prema CG. Na međunarodnom sajmu u Mostaru, liše Fića Crna Gora nije izložila ni priganice a on je bio izložen na srpskom štandu. Sastao se tamo sa srpskim medenjacima. Kidisa je na njih ka’da tri dana ništa nije obidova a oni su u nas na ’’akciji’’ 0,99 e.

P.S. Crna Gora ništa ne proizvodi za izlaganje osim izbora a ti se ’’proizvodi’’, od bruke, niđe izložit ne mogu kako ih pakuju!

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.