Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

RADO MUGI IDE U …Č!

PO-ČETNIK SAM S TIM SE DIČIM
…TO NE MOŽE BITI SVAK …

 Ambasador Crne Gore u Sloveniji Miomir Mugoša, položio je krajem prošle neđelje vijenac na četničko spomen-obilježje u Kamniškoj Bistrici u Sloveniji. Na pokajnićkom parastosu za četničke žrtve Mugome se pridružio i  mitropolit crnogorsko-primorski, Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, Amfilohije.

Istomišljenici su se zajedno pomolili kod Zidanog Mosta četničkim žrtvama od kojih je većina stradala zbog kolaboracijesa fašizmom te su kao izdajnici svoje zemlje i naroda morali bježati pred oslobodiocima-partizanima, odnosno Narodno Oslobodilačkim Pokretom (NOP). DPS tako pred svoj kongres zbija redove… I šalu sa svojim antifašizmom i crnogorskom istorijom!

Poštovanim čitaocima se izvinjavamo što je ova vijest tako dugo putovala od Slovenije do Crne Gore jer Prč nema izvještača sa takvih mjesta. Stoga im sa distancom, ničim izazvanom sa naše strane, izjavljujemo ovaj okašnjeli muštuluk. Muštuluk je inače djelo, zvanične državne politike Crne  Gore, budući da je njen ambasador, zvanično u ime države, izvršio pomenutu gnusnu radnju.

Ista se desila 12. juna tekuće godine a ista Crna Gora će 13. jula, na Dan svoje državnosti obilježiti 74. godišnjicu Ustanka protiv fašizma. Stari crnogorski ustanici bi rekli ; Toliko mi jada koliko su ovi protiv fašizma! Ovi zidaju sve što su oni porušili  u borbi s najgorim poretkom koga je ikad svijet vidio. Ovi  grade neke druge mostove sa F!!!… Samo da prijeđu u nove mandate po svaku cijenu.

P.S. Današnji zidani mostovi ove vlasti mogu da raziđu Crnu Goru do temelja. Ako SDP nije armatura takve politike mora da se oglasi, ili će im se razglasiti da razlike nema!

M.R.Š

6 mišljenja o “RADO MUGI IDE U …Č!

 • DPS

  ĐE SI SUBNOR-e, da reaguješ ili je i VAS vagan DPS-a posla na Zidani most. Ako se ne oglasiti završićete pod most !!!

 • MIJO-MILU

  ĐE SI ĐUKANOVIĆU,ŠTA OVO BI S TOBOM ILI TI OSTA SA SLOBOM PROTIV CRNE GORE!!!

 • KOMUNISTA

  Svi junaci nikom ponikoše a u crnu zemlju pogledaše. DPS je rođen u partizanima koji su ‘41 digli ustanak pa su njigova đeca digla ‘91 antibirokratsku ravoluciju i otišli u četnike LISTOM! Onda su digli narod za nezavisnost i stekli je! Kad su je stekli digli su sve što o nebu ne visi i pod vreli sač ne stoji. Eto tako se to desilo a na kraju su kupili i SUBNOR- Savez Udruženja Boraca Narodno Oslobodilačkog Rata.

 • Mujo

  Čitam mu sa usana pjesmu koju pjeva :
  Sprem te se sprem te četnici……
  Ovaj pored njega zna istu pjesmu, ali je ne pjeva, jer se zabrižio šta će biti sa spomenikom u Podgorici.

 • Mugi-šiš

  Šiš je kama četnička u crnogorskoj verziji. Ako Mugi ili bilo ko od njegove partije priđe spomeniku na Gorici trebalo bi ga šipkat na sred pljace podgoričke. Oni su u stanju da šipče iz partizana u četnike ka kurve talijanske do'43 kad su mislile, ka ober dame, da će oprat obraz kod partizana pošto je pala Italija. A što se tiče SUBNOR-a, to je mrtvo slovo na papiru jer tamo većinom sjede nemrčipuške i kako jedan komentator-komunista reče ako ne osude Zidani most završiće pod mos…bez obzira što imaju šta da iju na vagan kod DPS-a .

 • Banja Kaluđerović

  Svaka čast! I S T I N A !

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.