Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

ŚEKIROM NA ’’BRATA’’ 

Kako pišu njemački mediji  a beogradski  Blic prenosi, u Hamburgu je došlo do krvavog  obračuna, između srpske i crnogorske porodice.

’’Stariji od dvojice Srba istrčao je napolje iz svog kombija i silom pokušao da otvori suvozačka vrata crvenog kombija. Kada mu to nije pošlo za rukom, metalnom šipkom je razbio prozor, povredivši pritom muškarca (47). Nakon toga, nasilnik je prišao vratima kod vozačkog mesta, izvukao suprugu (43) povređenog muškarca napolje, i bacio je na asfalt. Prilikom udarca glavom o pod, ženi je polomljeno ili okrnjeno nekoliko zuba. Kao da to nije bilo dovoljno, drugi Srbin (23) pokrenuo je kombi i, prema rečima očevidaca, pokušao da pregazi nesrećnu ženu, u čemu je, na sreću, omanuo. ...Do dolaska policije napadač je uspeo i da se dokopa sekire, kojom je nastavio da preti porodici koju je napao.Kriminalistička policija je intervenisala sa čak 12 ekipa, a morali su i da čuvaju svedoke od napada. ’’

Iz informacije se vidi da je u pitanju napad na crnogorsku porodicu ali uzdržana njemačka štampa tako ne kaže, a ni Blic to ne vidi!  Mora da im je rečeno da Srbi i Crnogorci imaju najbolje odnose u istoriji pa da se ti rezultati ne brkaju ni u inostranstvu. A za śekiru nikome ništa.

Kad nemaš na licu mjesta ’’Minut-dva’’ ,  u kome Azra Jasović  zauzme tri, za istinu ne ostane ni jedan.

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.