Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

GOVEDA LETE U NEBO

Kataru nije falilo ni ptičjeg mlijeka, sad nemaju ni varenike. Suspedndovani su mu svi putevi kopnom i morem pa su primorani na nebo. Samo je ono prohodno za vareniku. Razmatraju danima kako da prevezu već kupljene krave iz Australije i USA.

HIT-Turci-proterali-i-holandske-krave

Moraće za vareniku preko tri okeana i skraja na kraj svijeta. Svijet je ovaj tirjan tirjaninu!: ’’Koliko je taj plan ambiciozan pokazuje podatak da bi krave trebalo prebaciti u otprilike 60 letova, što znači da bi u jednom avionu bilo smješteno po 67 krava – ukupno gledano, bio bi to najveći zračni prijevoz stoke u povijesti, ako do njega dođe. Trebale su putovati brodom do postrojenja za proizvodnju mlijeka u blizini Dohe. No, zahvaljujući blokadi, brodski prijevoz je otpao, a zračni ušao u razmatranje.’’

Qatar-Airways

Blokirana je i Al Jazira kao glavni medij Katara, koji trenutno bojkotuju druge arapske zemlje, optužujući ga za veze sa terorizmom. Ma jebeš Jaziru, šta ćeš da jedeš u zemlji ptičijega mlijeka goveda imaju prednost. Za goveda po protokolu sve će da udese… I stjuardese!!!

VlootC-live

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.