Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

KATAR na želucu (ARAPA)

Država Katar na periferiji Arpskog svijeta i Persijskog zaliva u centru je političkih zbivanja svjetske javnosti. Arapi su obilježili Katar kao centar ”terorizma” iz koga se finasiraju teroristi širom arapskog i ostalog svijeta pa su stoga sa njim mnogi prekinuli ne samo diplomatske no i ljudske odnose i svaku vrstu razmjene ”ljudi i kapitala”.

Al-Jazeera

Spočitali su Kataru i to što centar Al Jazire koja je, istini za volju, počela javnu djelatnost u vrijeme uspona Al Kaide i Bin Ladena. Samo je Al Jazira imala diskretne i tihe informacije o njemu, njegovom kretanju i njegovoj terorističkoj organizaciji. Ali bez obzira na eventualnu istinitost informacija koje kruže svijetom, Katar sa svojim centom u Dohi izaziva zavist takođe prebogatih susjeda, Ujedinjenih Arapskih Emrata, Saudijske Arabije, Bahreina, Kuvajta… itd.

1483426928

Katar će biti domaćin Svjetskog fudbalskog prvenstva u fudbalu 2022. a odavno je centar neviđenog bogatstva i arhitekture, koja svojom izazovnom perverzijom, izaziva svijet na pobačaj, svega savremenog.

KatarStadion1
STADION POD ČADOROM

P.S. ”Od bogatstva bjehu poluđeli” a manji su od Crne Gore! Pogledajte ovo ludilo pa ostanite pri zdravoj i čistoj svijesti.

Stitched Panorama
VRH PERVERZIJE: Kurton neboder
STADION kao TURBAN
STADION kao TURBAN
Tradicionalni-poslovni-ručak-594x334
NAJVEĆI VAGAN NA SVIJETU: Tradicionalni poslovni ručakKatar-sejk

Katar-Doha-panorama

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.