Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

HITLER na Kioscima

U rodnoj Bavarskoj nakon 70 god. istekla je autorska zaštita sa Hitlerovog (zlo)djela Mein Kampf (Moja Borba). Ovih dana, na oko dvije hiljade stranica, ta knjiga je legalno izašla iz štampe i puštena u prodaju. U njegovo vrijeme Mein Kampf  je bila obavezna lektira za sve Njemce. Poslije njega ni za koga u Njemačkoj. U naše vrijeme, u nas, njegovi sljedbenici su postali narodni heroji i štampani su u višemilionskom tiražu na majicama da se na prsima vidi uz koga su. Hoće li Njemci uz pomoć legalizovanog Mein Kampf-a, imitirati balkanske vođe kao što su oni imitirali njihovog firera. Za strogo kontrolisani fašizam vazda ima vremena, samo ako ima mjesta za izvođenje dramske  radnje.

adolf-hitler-gun-control

 *Neko u ratu izgubi ruku, neko nogu, neko glavu a Hitler je u Prvom svjetskom ratu izgubio levo mudo. Bez obzira što je bio invalid do jaja, većina Njemaca ga je smatrala čoekom od mudah.

 *Nije se nikad ženio. Prema njegovoj izjavi vjenčao se s Njemačkom i tako joj  j**a majku.

 *Da bi se nakonča za sex ubrizgavao je sebi spermu od bika ali ni to mu nije pomoglo da bude bak. Jebi ga bože iz jedne se kože u drugu ne može.

HICO

 *U Drugom svjetskom ratu, koji je lično izazvao, poginulo je oko 50 miliona, pretežno muškaraca. Tako je čoek s jednim mudom potamanio blizu 100 mil. mudah.

 *U mladosti je htio da bude svještenik,  u starosti Bog.

 *U mladosti zaljubljen u Jevrejku, u starosti spreman da pobije sve Jevreje.

 *Zbog ekstremnog gastritisa bio je nesnosan prdonja. Kad bi god izdao naredbu, prnuo bi iz sve snage, najbližim saradnicima. To je bio znak za bezpogovornu akciju.Taj prdonja je pogubio devet miliona Njemaca i izgubio rat.

adolf_hitler_caricature_by_valentinionescu-d8oh2okan_evil_man_442425

Prch.me 

Jedno mišljenje o “HITLER na Kioscima

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.