Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

FAŠISTI ZA DOM SPEMNI

Španija se sprema da zakonom umanji preuveličanog fašističkog kaudilja (vođu) Franciska Franka koji je, od Španskog građanskog rata do smrti, drmao Španijom. Vijest je prodrmala profašiste i antifašiste u Španiji. Potres se osjetio i u Hrvatskoj i BiH odakle su dva vodeća, i nikad prežaljana, fašistička reprezentativca, Ante Pavelić vođa NDH i Maks Luburić (kolo)vođa Jasenovca. Njihov doprinos smicanju Srba, Roma i hrvatskih antifašista je bio ”nemjerljiv” za naprdak Nezavisne Države Hrvatske. Toliko su bili ”omamljeni” Srbima da, složenica i skraćenica, NDH ne počinje hrvatskim ”Neovisna” već srpskim ”Nezavisna” država… itd.

thumbnail_nacizam-zag-120300

Ukoliko u Španjolskoj dođe do otkopavanja fašista u ”Dolini palih”, iz grobova bi mogli ustati i hrvatski fašistički domoljubi A. Pavelić i M.Luburić koji počivaju u najdužoj domovini fašima. Oni bi se, iskopani, vratili svojoj domoljubnoj grudi, ali ne Hrvatskoj, već BiH đe su rođeni. Tako bi, naša Bosna ponosna, imala sve što niko nema na vlasti: Islamske fundamentaliste, srpske četnike, hrvatske ustaše… Samo joj još fašizam fali! BiH i ne BiH domovina svih!

”Šućur Alhu”, ”za dom spremni”, ”bog čuva Srbe”…Sve zdrkano u bosanski lonac bez poklopca. Dženet i Raj u paklu… Kakva Božanstvena komedija bez Dantea.

O2Vk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0dNN01EQV8vMDBmNmRlMzc3MzkyZDAzYTg3ZjIxNmE0ODliMzU0YjEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.