Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

DOMAĆI ZADATAK

NO PASSARAN

Poštovani pederi!

DPS je po službenoj dužnosti ”pederska” partija po nalogu Evrope i ne oslanjajte se mnogo na njig. Oni su samo politički pederi za po kući a za izlazak upražnjavaju žensko čeljade ili koalicionog partnera. Inače, ne je*u nikoga ko nije iz DPS-a. Glasali su u Parlamentu za Vas i Vaš  ”Zakon o životnom partnerstvu osoba istog pola’’ ali ih nijesu podržali koalicioni partneri s kojima izlaze (na vlast) i koji su njihovog političkog pola. Tako se zasad ne zna ko koga je**e a koalicija na vlasti je deflorisana s beskrvnim posljedicama.

Tako Vaš LGBT pođeđe liči na DPS , naročiti po ”patriotskim” parolama… A po sadržaju istih, Vi ste nalik na nacionaliste srpske provinijencije! Provaljuje Vas nedvosmisleno parola: ”Oj svijetla majska zoro, LGBT Crna Goro.” Takva, kako ste je sročili, najsrodnija je srpskoj nacionalističkoj paroli ”svi Srbi u jednoj državi” bez đavoljeg Crnogorca. Ako bi ”Majka naša Crna Gora” bila pederuša, (jednako ka Srpkinja) ne bi joj ima ko napravit Crnogorca… te se tako ne bi moga’ rodit đavolji Crnogorac, koji bi u perspektivi moga postat peder, Vaš topli brat!… ”Okle, iz prkna” kako bi rekli još pretekli Crnogorci. LGBT mora da vidi svoje bolje śutra i da ulaže u nove kadrove pa da pođekad premoli i po nekog pedera da šine poneku crnogorsku odivu ako oćete crnogorski pederski podmladak. Po ovakvim parolama, koje s ponosom ističete, bliži ste Amfilohiju koji Vas ignoriše no bilo kom Crnogorcu koji Vas toleriše. Poštovani pederi, ako tako nastavite, Vi uvodite etničko čišćenje a možda i ”bijeli” teror sa  genocidnim posljedicama!? …I ne oslanjate se mnogo na crnogorsku tradicionalnu psovku… ”Je**m ti oca u vrg guzice!” I poštovani pederi, zapamtite i jedan prijateljski savjet; Ne oslanjajte se mnogo na Crnogorce čak ni kad su iz Vama naklonjenog DPS. Crnogorci će Vam uvijek rado opsovati oca ali će Vam mnogo radije j***t majku. Ostajte mi zdravo!

P.S. I Pštovani, ne ljutite se na Prč. Prč je Prč, slava mu i milost. On prči sa svake bande jednako… i primite ga s ljubavlju ka svetitelja Savu, srpske crkve i škole svetiteljku glavu.

Prch.me

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.