Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

BOŽE NEPRAVDE

Sve u tri…

1)  Kad sudije zaigraju ”uigranu” varijantu protivnik gubi. ”Uigrana” varijanta korumpiranog sudije, u EU finalu vaterpola Crna Gora – Srbija već je procurila u javnost. ” Kad Crnogorci u finišu postignu regularni pogodak oni će očekivati da protivnik krene sa centra. Mi ćemo poništiti gol a vi jurnite u kontra napad i činite što znate. Ako vam to ne pomogne spasa vam nema. ” Upravo to je odlučilo utakmicu. Iz namještenog kontra napada utakmica je odlučena.

2) U studiju Javnog Tv servisa $ede blago rečeno tri p***e koji se tobož razumiju u vaterpolo. Režija im daje snimak tog gola i akciju koja mu  predhodi. Pizduni u studiju ćute u stilu ”ne umijem ti reć”. Režija im ponovi snimak! Preklapače ni da beknu na sudijsku odluku. Režija ponavlja snimak i treći put, pa još jednom usporenu varijantu da se lagano ”pročita” sudijska odluka. Expert – pizduni pričaju da  imamo veliki potencijal za Rio.

3) Herceg Novi je poslije utakmice slavio šenlučeći i puške mećući. Svi četnici iz male varoši su bili na ulici u slavu gubitka zlata. Četovali su na dva fronta. U H.Novom patrole a u BG parole. Svi protiv Crne Gore u jedan glas i u isti mah bez obzira što je bezprijekorni Gojković i pola reprezentacije odande.

P.S. Ovo nam je naša Vlada dala da nemamo svojih ideala!

M.R.Š.

6 mišljenja o “BOŽE NEPRAVDE

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.