Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

BOG TE J**O !?

U slobodnijem prevodu Plaćido Domingo znači – Mirni Gospodar. Ovaj lirski tenor i svjetska operska zvijezda optužen je za nasilni sex i nemoral … pošto je na Zapadu postalo pomodarstvo ‘’moralno’’ uznemiravanje za davno-prošlo vrijeme. Jednu opersku početnicu, koja ga je smatrala Dominga operskim ’bogom’, u garderobi je ćapio ispod suknje za dotičnu: ’’Bila sam stravično preplašena i mislila sam ako mu kažem ne, to bi bilo kao da sam Bogu rekla ‘ne’. Kako reći ‘ne’ Bogu?’’…Drugom prilikom je poveo kući BMW-om, šinuli su nekolika šampanjca  i otišli u spavaću sobu. ’Bog’ je skinuo sebe pa nju… itd… ostaje da se nagađa… Ali se još ne zna kad je nestašni Domigo ćapaio za ’’mučenicu’’,  koje godine i decenije, ali se mučenica tek sad śetila.

U poznatom muzičkom časopisu ’’Pro muzika’’ svojevremeno je objavljen exkluzivni text o sexualnoj požudi koju kod operskih sopran-diva izazivaju, prilikom pjevanja na sceni, partije sa najvišim glasovima-sopranima. Dokazano je da ih vlastito izvođenje toliko uzbudi i sexualno stimuliše, te su u stanju, kad otpjevaju partiju i odu iza scene, da se kresne sa prvim ko bane, makar to bio i vatrogasac…koji  su inače, obavezna interventna služba u svakoj operi.

Očigledno je P. Domingo pored operske uloge na sceni, odigrao i vatrogasca iza scene… No, naša ga jad, nije istulio mučenicu, već još tinja poslije toliko godina.

Prch.me

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.