Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

PRČIĆ-MILAČIĆ

Ovaj kučki sin je izabran u nacionalno vijeće svih Srba… A bio je kadar (DPS-a), vaš, isto ka ‘’stidna vaš’’ za Javni servis. Za tri mjeseca posta’ je voditelj-urednik a za tri godine vodeći izdajnik. Crnogorci su ga porusili a Rusi posrbili. Sad Vučiću śedi uz koljeno.

Ne gine mu ‘’sigurna srpska kuća’’. Ovo DPS-ovo ‘zlato’ zaslužje NATO.

Prch.me

5 mišljenja o “PRČIĆ-MILAČIĆ

 • Miodrag B.

  Interesantno da ti, Prče, pišeš o Milačiću i to na ovakav način. Prvo, ti si taj koji je 30 godina radio u tv Bastilju i bio prisavijen na Milovo koljeno. Drugo, Milačić je dobio OTKAZ jer se nije slagao sa DPS politikom. Inače da jeste, bio bi danas Glavni urednik. No dobro, posenilila stara koka, pa se sad prči na mladi svijet. Kakvi kompleksi.

 • ATAK

  Da se zna! Milovci su Kučkića-Milačića turili u TV Bastilju i toliko je bio njigov da su mu i familiju slikali za uzor na Jutarnjem tv programu . Uveo ga je u posa DPS-ov direktor bastilje, bivši ‘pouzdani’ urednik Monitora, infiltrirani doušnik, koji je za zasluge bio i predavač novinarstva na FPN. Toliko za početak a može se nastaviti još dalje od Kuča do Aušvica. Pa izvolte! Ku(r)čić je kao DPS-ov kadar toliko široko obrazovan da je na Janom servisu, javno pročitao (na engleskom) njemački nacistički natpis sa Aušvica “Arbeit Macht Frei”. Nema toga ‘rada’ koji DPS kadrovanje može osloboditi gluposti. Ko na prču ak’ i malo stoji više vidi no oni pod Prč, zato se Primite na Prč da vi puca … vidik.

 • serum

  G-din Prče, zbog širokog obrazovanja, na kome insistirate morali ste prevesti sintagmu “Arbeit Macht Frei”, (”RAD OSLOBAĐA”)jer mnogi ne znaju-pojma nemaju, ni đe je Aušvic, ni čemu je služio a kamoli šta znači taj morbidi slogan iza koga su bile gasne komore za pomor 6 miliona Jevreja. Pa zato ne prčite se, no dajte malo i edukacije. A možda i prećerujem i”edukaciju” treba prevesti.

 • Beppo

  Gospodine prch, je li ovo mudrost alla SDP da se po svaku cijenu cetnistvo poveze sa DPS ? Velim vi, infantilno je i neubjedljivo. Za ime Boga, pa ljudi, okolnosti, ne samo kod nas nego i u svijetu se mijenjaju. Po vama se ocekuje da je neko Nostradamus pa da zna sto ce lokalne avetinje uciniti za 5 ili 10 godina ? Dakle prevalentni trend je da se nista kritikovat ne smije ako kritika ne potkaci i DPS. Ovo visim kod kolumnista Vijesti, URA, SDP, a evo i ovdje. Ranku Krivokapicu cetnici bijahu “ugledni parlamentarci” koje je zvao da grade demokratiju u CG, a danas vele “Pa svakom je jasno da DF i DPS rade zajedno”. Ovo je “alternativne stvarnost” na lokalni nacin. U svijetu se koristi i izraz gaslightning po jednom filmu kad se zrtvi ispira mozak nelogicnostima i lazima. Ako postoje dva zla ne moraju se nuzno povezati u jedno na ovakav infantilan provincijalan nacin

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Lajkuj nas!