Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

O JADU SE ZABAVILI

Evo sreće za sve Crnogorce…? I pokojni Gregori Pek, holivudska zvijeda, je iz Nikšića Dragova Luka, od Pek-ovića utvrđeno je koliko juče. Do sada je potvrđeno da je De Gol od Golovića, Fidel Kastro od Kastratovića, (dokaz, oba su od crnogorske napravili svoju kapu). Marks je od Mar(k)senića iz Lijeve Rijeke. (Niđe nema većeg Kapitala no u CG ko se dovati državne kase). Intenzivno se radi na prebačivanju Ajštajna! (”Teorija relativiteta je odavde”. Ništa nije relativnije od Crne Gore).

crnogorciprch
crnogorci

Što se tiče Holivuda, Merlin Monro je iz Banjana, a Kirk Daglas iz Danilovgrada. Po nekim izvorima, Kirk je jedva živ najavio, da će se kopat na Branovicu (DG). Iz filma, dokumentariste Momira Matovića saznajemo da je Robert Mičam s Trubjele kod Nišića. (Trubjela moja, Trubjela tvoja) Džon Malkovič se lično zakleo (duše mi očine) ja sam Crnogorac. Greg Popović zvijezda NBA lige, (”Ko gođ mrzi Crnogorca očina mu j*** oca”) a mi smo toliko ponešeni za košarkom da sva CG ode u koš).    

thumbnail_kosarka

Đe ćemo s toliko zvijezda na ovako malom nebu. Niko ne utvrđuje đe se kopaju zvijezde Holivuda? To je šansa za proširenje Crne Gore na tuđe. Za sada nam je (ka veljim Srbima) jedina šansa njihova glasovita parola: ”đe su srpski grobovi” tu su crnogorske zemlje… Pošto smo sve ukopali što je rađalo i radilo u Crnoj Gori bilo bi od svjetskog značaja da otvorimo ”Novo groblje” đe bi kopali, svjetske a naše zvijezde… na pupust. ”Akcija! Kopanje u divljoj ljepoti, već manje od 100$!” Tako bi živjeli od kopanja a da motiku, zbog korote za zvijezdama, ne uzimamo u ruke.

P.S. Još nijesmo utvrdili jesu li Njegoš, Miljanov, Ljubiša (a i Lalić je pod sujmu) naši!?

Prch.me

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Lajkuj nas!