Ko na Prču ak' i malo stoji više vidi no onaj pod Prčom!

MATIJA SE ĆERA !

”Ćeranje” je paśa kategorija ljubavi i znači paśi polni odnos između kučke i kučka… A kad se kučka ćera ne može joj se stat u kraj dok se ne oćera. Stoga je Matija oćeran iz Crne Gore tamo daleko da se ne ćera sa svojima no s tuđijema. Najgrđa posljedica ćeranja je kad ga ućera pas majci. Zato je zabrana ulaska u Crnu Goru, spas za Matiju, da mu se obraz ne uzima više no što ga je on uzeo sebi tamo đe ga je, odavno, dao pod kamatu… pa neka se ćera tamo š njima.

 

Ćeraće se još dugo pošto ga ovamo niko ne j**e!

Prch.me

3 mišljenja o “MATIJA SE ĆERA !

 • Baba

  Decenijama uživam u tvojoj iskrenosti, hrabrosti,pronicljivosti, postojanosti…Uh, isfalih te kada ćeš da se ženiš. Kako god da shvatiš moj komentar, ja zaista tako mislim. A ja sam, zahvaljujući prije svega svom “zdravlju”, odlučila da lajem po portalima na sve koji REŽE na nas. Udruženim snagama, postigli su da smo mi Crnogorci (kami nama s nama ovakvima) jedini ugroženi u svojoj Državi.Hvala ti na iskrenosti-ti se PRČI, a ja ću da uživam u saznanju da postoji pravi Crnogorac! Živio ti, sve tvoje i naša CRNA GORA!

 • Laki

  Kakva je to država i državnost koju može da uzdrma nečiji govor ili stav?Ja sam Crnogorac ali se ne plašim da nečije riječi ili priča može to da preokrene.Ako smo demokracka država u kojoj Bošnjaci slobodno mogu da traže zabranu pisaca zašto da ne čujemo i drugu stranu?

 • Zoombull

  @Laki
  Tako je. Crnogorci nijesu kaledonci. Ipak me nervira njihova prica a jos vise oni koji je podrzavaju. Neka makar laju sa svoga bunjista.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Lajkuj nas!